Fisher-Price - Rágóka kulcsok

Fisher-Price - Rágóka kulcsok
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
2 éves kor alatt
27556
Színes, műanyagból készült Fisher-Price rágóka kulcsok, amiket gyerekágyra, autósülésre és babakocsira is fel lehet akasztani. A rágókák segítik a gyermeket a növekedő fogak kellemetlen érzésének az elviselésében, a Fisher-Price Rágóka kulcsokat érdemes a hűtőszekrényben tartani használat előtt, mert úgy még hatékonyabban csökkentik a kellemetlen érzést. Rágókák mérete: 7 x 8 cm. Csomagolási méretek: 14 x 5 x 15 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Rágóka kulcsok" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Rágóka kulcsok

Fisher-Price - Rágóka kulcsok

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.