Fisher-Price - Szilikon etetőcumi

Fisher-Price - Szilikon etetőcumi
1 150 Ft
+23 hűségpont ajándékba - Részletek...
2 éves kor alatt
26819
Bébiétellel, vízzel vagy akár jéggel is feltölthető Fisher-Price szilikon etetőcumi, hatrészes tálkával. A tálka fagyasztó tálcaként használható, a gyermek kedvenc bébiételét, facsart gyümölcslevet is kellemes hőmérsékletűre lehet vele hűteni. A tartályból kivéve a hideg bébiételt csak be kell tölteni a Fisher-Price szilikon etetőcumi belsejébe, és már rágcsálhatja is a pici, miközben a finom ízek fokozatosan szabadulnak ki a cumiból. A készlettel 6 adag ételt, italt lehet lehűteni.
Csomagolási méretek: 20 x 24 x 6 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Szilikon etetőcumi" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Szilikon etetőcumi

Fisher-Price - Szilikon etetőcumi

1 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.