Fisher Price - Tappy, a teknős bébijáték

Fisher Price - Tappy, a teknős bébijáték
4 450 Ft
+89 hűségpont ajándékba - Részletek...
24773
Tappy a teknős bébijáték műanyag, élénk színű kalapácsos formafelismerő, segítségével kisgyermeked fejlesztheti kézügyességét, szem-kéz koordinációját. Az aranyos kisteknős feje a játék kezdettekkor megbújik páncéljában, ha elég ügyes vagy és az összes formát eltalálod a kalapáccsal és akkor Tappy a teknős bébijáték fejét kidugja. Megismerheted vele a színeket és formákat, a gyorsan kibukkanó fejre biztos mosolyt csal gyermeked arcára. Méretek: 30 x 18 x 14 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher Price - Tappy, a teknős bébijáték" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 4 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher Price - Tappy, a teknős bébijáték

Fisher Price - Tappy, a teknős bébijáték

4 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.