Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték

Mindenki ismeri azt a játékot, amikor egy 3x3-as mezőben felváltva köröket és x-eket rajzolva az nyer, akinek sikerül 3-at tenni vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan. Ebben a játékban Tony ezt tanítja meg a legkisebbeknek egy igazán szórakoztató csavarral. A gyerekek a cuki Tony kutyus farkának segítségével lőhetik a sárga és piros korongokat vagy kézzel pakolhatják az eb hátán lévő lyukakba. Aki elsőként rak ki hármat, nyer! Ha a kutyus farkát használjuk, a játékban a szerencse számít, ha kézzel, akkor a logikus gondolkodás és a taktika is fejleszthető. A játékot akár 3 éves gyerekek is egyszerűen használhatják és örömüket lelhetik benne.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
1-3 nap
68324
5 090 Ft
A "Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 23-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 23-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték
5 090 Ft
KOSÁRBA!Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték

Fisher-Price - Tony kutyus társasjáték

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.