Fisher-Price - Változatos anyagok zsepidoboz

Fisher-Price - Változatos anyagok zsepidoboz
8 890 Ft
+178 hűségpont ajándékba - Részletek...
2 éves kor alatt
nem rendelhető
79093
A babák utánzás által tanulnak a legtöbbet, így a Fisher-Price Változatos anyagok zsepidoboz babajátéka tökéletes választás a számukra. A legkisebbek kivehetik a színes kendőket a dobozkából, majd vissza is tehetik őket újra is újra. A dobozka oldalain kifejezetten apró kezekre tervezett játékok találhatók: csúszka, csörgő, sőt még egy tükör is a babák fejlődését szolgálja. A különböző színű „zsepik" puha, érdekes tapintású anyagokból készültek, némelyik pedig recsegő hangot is ad gyűrögetés közben. A dobozka jó választás hasonfekvő és ülő játékokhoz egyaránt.
A színek, kontrasztok és a különböző hangokat kiadó anyagok fejlesztik a kicsik vizuális, auditív és taktilis érzékelését. Az érdekes játékok babrálásával fejlődik a vázizomzat, valamint a finommotorika és a szem-kéz koordináció is.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Változatos anyagok zsepidoboz" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Változatos anyagok zsepidoboz

Fisher-Price - Változatos anyagok zsepidoboz

8 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.