Fisher-Price - Világító körzongora

Fisher-Price - Világító körzongora
5 090 Ft
+102 hűségpont ajándékba - Részletek...
27416
A picik megfigyelését, kézügyességét is fejlesztő Világító körzongora, vidám és kellemes dallamokkal. A körzongora három különböző üzemmódban is használható, zongora, komponálás valamint fogócska a fényekkel. A nagy színes gombok segítik fejlődni a megfigyelést és az ok-okozati összefüggéseket is megérteti a gyermekkel, a kedves dallamok, vidám hangok szórakoztatják a picit.
A játék 3 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Méretek: 21 x 21 x 5 cm.
Csomagolási méretek: 23 x 6 x 28 cm.
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Világító körzongora" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Világító körzongora

Fisher-Price - Világító körzongora

5 090 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.