Fisher-Price - Zsiráfos foglalkoztató asztalka

Fisher-Price - Zsiráfos foglalkoztató asztalka
12 450 Ft
+249 hűségpont ajándékba - Részletek...
27573
A Zsiráfos foglalkoztató asztalka fényeket, hangokat ad ki, az asztal a baba méreteihez állítható és reagál a kisgyerek mozdulataira. Az asztal állítható könyvlapokat, különböző formájú, nyomkodható gombokat, mozgatható állatos pörgőt tartalmaz. Három színes, forgó golyó található rajta. Az erős lábak könnyen illeszthetőek az asztalhoz, négy láb közül az egyik zsiráfos.
3 db 1,5 V -os, AA méretű alkáli elemmel működik. Az elemeket nem tartalmazza.
Csomagolás méretei: 56 x 13 x 41 cm
A Fisher-Price márkájú "Fisher-Price - Zsiráfos foglalkoztató asztalka" nevű játék gyártója a Mattel, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Fisher-Price

Fisher-Price - Zsiráfos foglalkoztató asztalka

Fisher-Price - Zsiráfos foglalkoztató asztalka

12 450 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.