FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm

FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm
A felfújható dobókockán többféle gyakorlat végezhető, mellyel fejlesztő az egyensúlyérzékünk. Minél kevesebb levegőt fújunk a kockába, annál instabilabbá válik, ennek köszönhetően minden teljesítményszinten és korban használható. Erőnléti, izomfejlesztési edzésekhez egyaránt alkalmas. A kocka ülésre, mozgásterápiára és játékra is használható. A kocka egy átlátszó felfújható testből és egy színes, cipzáras dobókocka mintás huzatból áll, mely mosható. Maximális felhasználói súly: 100 kg. A felfújáshoz nem szükséges pumpa.
A "FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm" nevű játék gyártója a Spartan, főleg 5 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Spartan
5 éves kor fölött
63607
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm
FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm

FITW - Egyensúlyozó Fit Kocka, 45 cm

6 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.