KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Flockies játékfigura - 2. széria - Fóka Sara

Flockies játékfigura - 2. széria - Fóka Sara
1 590 Ft
+32 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
nem rendelhető
81854
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.
A tündéri kinézetű 2. szériás figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Sara egy valódi régész, aki mindig készen áll egy tengeri expedícióra, hogy a történelem mélyére ásson, és felfedezze a letűnt korok elveszett kincseit. A kis fóka felfedezett már ismeretlen delfin-templomokat, ősi korallzátonyokat és rejtett barlangokat, nagyítója segítségével pedig meg tudja nézni a sziklákon lévő ősi rajzokat, és ki tudja olvasni azok titkos jelentését.
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 15 darab különböző figurából áll (egy darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
A "Flockies játékfigura - 2. széria - Fóka Sara" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - 2. széria - Fóka Sara

Flockies játékfigura - 2. széria - Fóka Sara

1 590 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.