KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Flockies játékfigura - 2. széria - Krokodil Camila

Flockies játékfigura - 2. széria - Krokodil Camila
1 390 Ft
+28 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
nem rendelhető
81963
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.
A tündéri kinézetű 2. szériás figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Camila, a krokodil szereti a sportot és a papírsárkányokat. Igazi jelenség a pályán, és amikor nem röplabdázik, akkor biztos, hogy papírsárkányt ereget. Ilyenkor ugrál, táncol és pörög a sárkányok körül, és úgy érzi, mintha színes madárként szárnyalna.
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 15 darab különböző figurából áll (egy darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
A "Flockies játékfigura - 2. széria - Krokodil Camila" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - 2. széria - Krokodil Camila

Flockies játékfigura - 2. széria - Krokodil Camila

1 390 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.