Flockies játékfigura - 2. széria - Pingvin Philip

Flockies játékfigura - 2. széria - Pingvin Philip
1 690 Ft
+34 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
nem rendelhető
81855
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.
A tündéri kinézetű 2. szériás figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Philip egy igazi fagyivirtuóz. Egyszer, amikor a gyümölcsleve megfagyott, felfedezte rejtett szenvedélyét - a gyümölcsfagyi-készítést, így azóta gyümölcsízű tölcséreiből minden kis barátja megkóstolhatja a mennyei krémes fagyikat, amelyeket egytől egyig ő készít.
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 15 darab különböző figurából áll (egy darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
A "Flockies játékfigura - 2. széria - Pingvin Philip" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - 2. széria - Pingvin Philip

Flockies játékfigura - 2. széria - Pingvin Philip

1 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.