Flockies játékfigura - Flamingó Fiona

1 850 Ft
+37 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
1-3 nap
79259
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.A tündéri kinézetű figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Fiona, a Smoothie-bár tulajdonos. A háromszínű koktéloktól a mango lassie-ig és az epres smoothie-ig. Fiona mestere az ízek és a vitaminok finom és egészséges italokká ötvözésének, amelyek javítják a közérzetet és a tollazatot, és segítenek relaxálni fantáziabeli bárja minden látogatójának.
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 24 darab különböző figurából áll (2 darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
Csomagolás mérete: 15 x 13,5 x 5,5 cm
A "Flockies játékfigura - Flamingó Fiona" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Flockies játékfigura - Flamingó Fiona" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - Flamingó Fiona

Flockies játékfigura - Flamingó Fiona

1 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.