Flockies játékfigura - Oroszlán Logan

1 890 Ft
+38 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
1-3 nap
79250
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.A tündéri kinézetű figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Logan egy gördeszkás és graffitiművész. Néha a visszapillantó tükörben látni, néha a gördeszkaparkban gurul. Nehéz lépést tartani vele. Kiváló gördeszkás és ismeri a trükkök többségét, amelyeket az internetes videókban látott. A hobbija a graffiti-festés, ami nem mindenkinek tetszik, úgyhogy ilyenkor a gyors gördeszkázás nagyon hasznossá válik!
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 24 darab különböző figurából áll (2 darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
A "Flockies játékfigura - Oroszlán Logan" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Flockies játékfigura - Oroszlán Logan" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - Oroszlán Logan

Flockies játékfigura - Oroszlán Logan

1 890 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.