Flockies játékfigura - Zsiráf Gina

1 850 Ft
+37 hűségpont ajándékba - Részletek...
Flockies
1-3 nap
79258
Az elragadó Flockies figurák mind saját személyiséggel rendelkeznek, és persze kedves barátaik is vannak.A tündéri kinézetű figurákkal a gyerekek izgalmas kalandokat élhetnek át, és mindenhová magukkal vihetik őket.
Ginának megvan a maga stílusa, és mindig követi az új divattrendeket. Saját elegáns ruhákat varr és ismert divattervezők cuccait gyűjti. Minden nap másképp néz ki és soha nem veszi fel kétszer ugyanazt a kreációt.
A csomagban található egy gyűjtői füzet is, amelyben szerepel az adott állatka hobbija, karakterének jellemzői, csoportja és barátai, valamint néhány jellemző is elolvasható az állatfajról.
A teljes kollekció 24 darab különböző figurából áll (2 darab közülük csak egy külön kapható játékbőröndben található meg).
A "Flockies játékfigura - Zsiráf Gina" nevű játék gyártója a Flockies, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Flockies játékfigura - Zsiráf Gina" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. április 04-én, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. április 04-én, kedden átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Flockies játékfigura - Zsiráf Gina

Flockies játékfigura - Zsiráf Gina

1 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.