Flowee virágtündér - Malerba és Scolopendra

Flowee virágtündér - Malerba és Scolopendra
Lépj be a virágok és tündérek mesés világába, ahol Malerba és Scolopendra már ősidők óta fenyegetik a Flowee virágtündéreket! Szerezd meg a két gonosz ellenséget és mentsd meg a gyönyörű színes Flowee tündéreket! Malerba hosszú, szürke ruhát visel, talapzatához illesztve, a zsinór meghúzásával világít! Hű gonosztevő társa Scolopendra, a százlábú szeme szintén fluoreszkál a sötétben.
Malerba mérete: 10 cm.
Scolopendra mérete: 8 cm.
A "Flowee virágtündér - Malerba és Scolopendra" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Simba
inkább lányoknak
28989
850 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Simba

Flowee virágtündér - Malerba és Scolopendra

Flowee virágtündér - Malerba és Scolopendra

850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.