Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában

Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában
790 Ft
+16 hűségpont ajándékba - Részletek...
Simba
inkább lányoknak
27254
Lépj be a virágok és tündérek mesés világába a Flowee virágtündér - Zefira babával! Zefira világoskék ruhát visel, és ha felhajtod a szoknyáját, egy szép világoskék virág válik belőle. A talapzatán tolva Zefira táncra perdül, és sebesen forog körbe-körbe. A Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában nem csak játékként, de dekorációként is tökéletesen megállja a helyét!
Méretek: 6 x 5 x 10 cm.
A "Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában" nevű játék gyártója a Simba, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Simba

Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában

Flowee virágtündér - Zefira világoskék ruhában

790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.