KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Fogadófoglaló társasjáték

Fogadófoglaló társasjáték
5 750 Ft
+115 hűségpont ajándékba - Részletek...
Reflexshop
10 éves kor fölött
nem rendelhető
82027
Egyszer volt, hol nem volt, a Kerekerdőn is túl... volt egyszer egy király, aki pazar lakomát szervezett minden alattvalója számára. A királyság minden zegzugából érkeztek vendégek, de még mennyi! Mivel mindenki az utolsó pillanatos kedvezményben reménykedett, így egyikük sem foglalt szállást a környező fogadókban. Így kezdetét is vette a verseny az utolsó szabad ágyakért!
Állj be királyi kamarásnak… vajon mindenkinek találsz helyet vagy valakit vissza kell majd fordítanod?
Biztosítsatok szállást a vendégeknek, a királyi lakomáról senki sem szeretne lemaradni. Döntsd el okosan, hogy melyik vendéged küldöd a vendégsereg végére és ki osonjon be a hátsó ajtón.
Játék menete:
A játék négy fordulóból áll és három fázisból áll.
1. fázis: Játsszatok ki kártyákat - Óramutató járásával megegyező irányba haladva minden játékos lehelyez egy-egy vendéget képpel lefelé - sorban az utolsó vendég után kell lehelyezni.
2. fázis: Ellenőrizzétek a foglalásokat - Fordítsátok az első fogadó bal és jobb oldalán lévő összes kártyát a vendéget ábrázoló oldalával felfelé. Hajtsátok végre a különleges foglalási képességeit és helyezzétek el a vendégeket. Vajon mindenki eltudtok szállásolni vagy valakit haza kell küldenetek?
3. fázis: Készítsétek elő a következő fordulót - Fordítsatok minden fogadókártyát a másik oldalára. A következő játékos vegye magához a kezdőjátékos jelölőt. Mindenki vegyen magához öt-öt kártyát a vendágkártyapakliból és kezdődhet is a következő forduló!
A játék a negyedik forduló után ér véget, minden játékos számolja össze a pontjait. 1-1 pont jár az elszállásolt vendégkártyákon látható minden érme után és adjátok hozzá a címerekért járó bónuszpontokat. A legtöbb ponttal rendelkező játékos a nyertes. Egyenlőség esetén a legtöbb darab hárompontos kártyával rendelkező játékos a nyertes.
Vajon sikerül minden vendéget elszállásolni? Mindenkinek jut ágy?
Egy igazán pörgős társasjáték a Fogadófoglaló, ahol a játékosok a fogadókban található ágyakért versenyeznek. Logikázz, használd ki a különleges képességeit a vendégeknek és figyelj a fogadó sajátosságára is.
Átlagos játékidő: 30 perc
A "Fogadófoglaló társasjáték" nevű játék gyártója a Reflexshop, főleg 10 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Fogadófoglaló társasjáték

Fogadófoglaló társasjáték

5 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.