Forma berakó puzzle - szavanna állatok

Forma berakó puzzle - szavanna állatok
2 150 Ft
+43 hűségpont ajándékba - Részletek...
Vilac
27257
Tapintást és megfigyelő képességet fejlesztő fa forma berakó puzzle - szavanna állatok mintával. Az aranyos állatok testét kis formák helyettesítik, amiket a gyermek a megfelelő résbe tud illeszteni, így teljes lesz az állat képe. A rések színes műszálakkal vannak bélelve, így a gyermek megtudhatja, hogy az adott szavannán élő állatnak milyen a tapintása.
Méretek: 9 x 40 x 1 cm.
A "Forma berakó puzzle - szavanna állatok" nevű játék gyártója a Vilac, főleg 1 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Forma berakó puzzle - szavanna állatok

Forma berakó puzzle - szavanna állatok

2 150 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.