KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Formaválogató kocka - Gumirácsos

Formaválogató kocka - Gumirácsos
3 750 Ft
+75 hűségpont ajándékba - Részletek...
nem rendelhető
81984
Hová illik a virág? Hát a hatszög?
Ezzel a formaválogató kockával a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg a formákkal és a számokkal. A kockába tökéletesen beleillenek az eltérő formájú, mintás elemek. A játék végeztével elég félrehúzni a színes gumipántokat, kiszedni a formákat és indulhat is újra.
A formaválogató játék fejleszti a gyerekek szem-kéz koordinációját, finommotorikáját, vizuális érzékelését, valamint azonosító-megkülönböztető képességét. Hasznos fejlesztőjáték a legkisebbeknek.
A "Formaválogató kocka - Gumirácsos" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 1 és 2 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Formaválogató kocka - Gumirácsos

Formaválogató kocka - Gumirácsos

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.