Foszforeszkáló naprendszer szett

Foszforeszkáló naprendszer szett
1 290 Ft
+26 hűségpont ajándékba - Részletek...
4M
25800
Foszforeszkáló naprendszer szett segítségével igazán egyedivé teheted hálószobád! Ragaszd a domborított bolygókat a faladra ragaszd rá, világítsd meg, és hagyd, hogy este beragyogja az egész szobád. Két darab ilyen készlet vásárlásával akár 3D-s naprendszert is készíthetsz, a bennük található pöckökkel összeillesztheted a párokat, és egy madzaggal felfüggesztheted a golyókat. A bolygók mérete: 4-8 cm.
A "Foszforeszkáló naprendszer szett" nevű játék gyártója a 4M, főleg 3 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Foszforeszkáló naprendszer szett

Foszforeszkáló naprendszer szett

1 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.