Frakk a macskák réme - Macskahajsza társasjáték

Frakk a macskák réme - Macskahajsza társasjáték
2 690 Ft
+54 hűségpont ajándékba - Részletek...
Ex-Imp
25623
Lustaság? Fél egészség! Na, de azért ez már sok, amit Szerénke és Lukrécia folytat! Károly bácsinak és Frakknak sem tetszik, mennyire lusta ez a két kövér macska. Elhatározzák, hogy kicsit megtornáztatják a két mihasznát. De ha már az a lusta, szomszéd Micike is a házban van, nem maradhat ki ő sem a testmozgásból! Károly bácsi utasítására Frakk végighajkurássza őket a lakáson. A macskák már csak Irma néniben bízhatnak! Dobj a kockával, gyűjtsd össze a kártyákat és érj te elsőként Irma néni oltalmazó karjaiba!
Tartozékok: 7 db játékbábu, 2 csomag játékkártya, 1 db dobókocka, 1 db játékszabály, játéktábla

A "Frakk a macskák réme - Macskahajsza társasjáték" nevű játék gyártója az Ex-Imp, főleg 4 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Frakk a macskák réme - Macskahajsza társasjáték

Frakk a macskák réme - Macskahajsza társasjáték

2 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.