FruBlu - Víziló alakú tartályos buboréklövő 0,4 liter folyadékkal

6 850 Ft
+137 hűségpont ajándékba - Részletek...
1-3 nap
79268
Ki mondta, hogy a vízilovak nem „eregethetnek" buborékot? A FruBlu új szintre emeli a generációk óta szeretett játékot, a szappanbubik fújását: ezzel a víziló alakú tartályos buboréklövővel kicsik és nagyok egyaránt gyönyörű, a napfényben szivárványszínben tündöklő buborékokat készíthetnek a kertben, a parkban vagy épp az iskolaudvaron. A készletben található buboréklövő tartálya egyszerűen csatlakoztatható, világító effektusa pedig még élvezetesebbé teszi a játékot. A készletben egy 0,4 literes folyadék is helyet kapott, így a kilövő utántölthető.
A folyadék űrtartalma: 0,4 liter
A "FruBlu - Víziló alakú tartályos buboréklövő 0,4 liter folyadékkal" nevű játék gyártója ismeretlen, főleg 3 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "FruBlu - Víziló alakú tartályos buboréklövő 0,4 liter folyadékkal" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

FruBlu - Víziló alakú tartályos buboréklövő 0,4 liter folyadékkal

FruBlu - Víziló alakú tartályos buboréklövő 0,4 liter folyadékkal

6 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.