Funbee - Fa futóbicikli 2 az 1-ben, zebrás

Funbee - Fa futóbicikli 2 az 1-ben, zebrás
Funbee zebra csíkos futóbicikli fából. Tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akik biciklizés előtt állnak de még szívesen robognak két keréken. Fejleszti a gyermekek egyensúly érzékét, ez által még könnyebb lesz a kerékpárra való áttérés. A futóbicikli több lépésben használható és együtt nő a gyermekkel. Első lépésként háromkerekű járművé alakítható és megalapozza a gyermek motoros képességeit. Ez után kétkerekű kerékpárként használható tovább, fejlesztve az egyensúlyt. A nyereg kényelmes, párnázott kialakítású, váza minőségi fából készült, kerekei defektmentes EVA kerekek. Ülés magassága 23 - 27 cm között állítható. Bicikli mérete: 59 x 40 x 37 cm. Maximális terhelhetősége: 25 kg.
A "Funbee - Fa futóbicikli 2 az 1-ben, zebrás" nevű játék gyártója a Funbee, főleg 2 és 3 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Funbee
69794
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Funbee - Fa futóbicikli 2 az 1-ben, zebrás

Funbee - Fa futóbicikli 2 az 1-ben, zebrás

19 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.