Funbee háromkerekű roller, rózsaszín

Funbee háromkerekű roller, rózsaszín
A Funbee háromkerekű rollerrel minden kislány vidáman fog közlekedni. A roller lábtartója csúszásmentes, így biztonságosan használhatják a gyerkőcök kedvenc járművüket. A roller kormánya nem forgatható, de dönthető, így még könnyebben változtatva az irányt. A dönthető kormánynak köszönhetően fejlődik a gyerekek egyensúlyérzéke. A roller hátsó fékkel felszerelt. Maximális teherbírás: 50 kg. Mérete: 56 x 24,5 x 65,5 cm.
A "Funbee háromkerekű roller, rózsaszín" nevű játék gyártója a Darpéje, főleg 3 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Darpéje
inkább lányoknak
63690
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Funbee háromkerekű roller, rózsaszín
Funbee háromkerekű roller, rózsaszín

Funbee háromkerekű roller, rózsaszín

6 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.