Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya

Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya
A Funbee kétsoros gyermek görkorcsolya ideális a korizás elsajátításához. Négy kerékkel a gyerkőc stabilabban áll meg a lábán a korcsolyában, melyet cipőre kell húzni és rászorítani a pántokat. A korcsolyán első fék található, hogy a kicsik könnyeben megtudjanak állni. A görkori 24-29-es méret között állítható. Korcsolyázás közben ajánlott a védőfelszerelés viselése! Maximális teherbírás: 20 kg. Mérete: 16,5 x 10 x 13 cm.
A görkorcsolya talpának és kerekének színe eltérhet a képen láthatótól.
A "Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya" nevű játék gyártója a Darpéje, főleg 3 és 5 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Darpéje
64243
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya
Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya

Funbee - Kétsoros gyermek görkorcsolya

5 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.