Funrise - Puki nindzsa - Fanyar Meglepetés

3 690 Ft
+74 hűségpont ajándékba - Részletek...
Funrise
1-3 nap
76933
Ez a szellem nem maradhat a palackban! Az igaz trollok nindzsa ruhát húznak, és lesből támadnak áldozataikra. Ha a srácok megelégelték, hogy folyton megviccelik őket a barátaik, ráadásul még a tesók is szívatják őket, a Fanyar Meglepetés nevet viselő kék nindzsával most végre visszaadhatnak mindent!
Ezek az apró, csendes harcosok elrejthetőek az asztal vagy a takaró alatt, a kanapé mögött, de az akár az éjjeli szekrényen is otthagyható. Kicsik, vagányak, gyűjthetőek. Ha előcsalják rejtett erejüket, a legváratlanabb pillanatban szellentik el magukat a pukiskála 10 különböző hangskálájában. A srácok a cinkosokat is összegyűjthetik melléjük, hogy még feltűnésmentesebb legyen a stikli. Csak be kell kapcsolni őket és várni. Vajon a nindzsák kósza pukija, vagy a gyerekek hahotázása lesz hangosabb? Ez csakis a taktikán múlik.
A játék elemmel működik (AG13(LR44) 3db). Az elemeket megtalálod a csomagban.
A "Funrise - Puki nindzsa - Fanyar Meglepetés" nevű játék gyártója a Funrise, főleg 5 és 11 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A "Funrise - Puki nindzsa - Fanyar Meglepetés" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. november 30-án, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. november 30-án, szerdán átveheti.

Ajánlott termékek

Funrise - Puki nindzsa - Fanyar Meglepetés

Funrise - Puki nindzsa - Fanyar Meglepetés

3 690 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.