Fur Balls - Meglepetés család

Fur Balls - Meglepetés család
A kis állatcsaládnak csak szeretetre és gondoskodásra van szüksége. Ments meg te is egy édes kis szőrgombóc családot! Nem tudhatod, milyen állatkák érkeznek hozzád, hiszen a dobozban egy szőrgombóc várakozik. Fürdesd meg, majd szárítsd meg alaposan, és kiderül hogy egy kutyust, vagy cicát mentettél meg és milyen színben. Az állatkával két kölyke is a tiéd lehet, ők kisebbek és nem kifésülhetők. A nagy plüss mérete: 19 cm.
A "Fur Balls - Meglepetés család" nevű játék gyártója a TM Toys, főleg 2 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
TM Toys
inkább lányoknak
60843
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Fur Balls - Meglepetés család
Fur Balls - Meglepetés család

Fur Balls - Meglepetés család

13 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.