Fur Real Friends - Poopalots sétáltatható kedvencek

Fur Real Friends - Poopalots sétáltatható kedvencek
4 790 Ft
+96 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
nem rendelhető
74109
A FurReal Friends Poopalots kutyusai és cicái csak arra várnak, hogy a gyerekek elvigyék őket sétálni. Ehhez még egy pórázuk is van, amit a nyakukon lévő nyakörvre csatlakoztathatnak és már indulhatnak is. A kisállatok egy egyéni csatlakozó rendszerrel vannak ellátva, így egy vagy több kis kedvencet is sétáltathatnak egyszerre. A kis kedvencet megetethetik az apró jutalomfalatkákkal, sétálás közben pedig elvégzi a dolgát. Hogy ne felejtsék el felszedni, egy kis lapátkát is tartalmaz a csomag, ami praktikusan a pórázra akasztható.
A játék többféle változatban kapható. Az ár egy darab termékre vonatkozik, melyet véletlenszerű változatban szállítunk.
A "Fur Real Friends - Poopalots sétáltatható kedvencek" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 8 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Fur Real Friends - Poopalots sétáltatható kedvencek

Fur Real Friends - Poopalots sétáltatható kedvencek

4 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.