Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-fekete

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-fekete
22 490 Ft
+450 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
inkább lányoknak
27709
Ismerd meg a Furby interaktív plüssfigurák legújabb generációját, köztük a Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-fekete szörnyecskét!
A Furby Boom figurák még inkább szeretik az ingyenes Furby alkalmazást, hiszen rengeteg extra lett beépítve! A Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-fekete segítségével telefonodon, tableteden kis Furby Furblings kicsinyeket tudsz kikelteni tojásokból és szép lassan egy komplett Furby-várost tudsz építeni.rnrnA Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-fekete nagyon igényli a törődést: a telefonos alkalmazás segítségével virtuálisan meg tudod etetni, le tudod fürdetni, és teljesen egyéni személyiséget tudsz neki fejleszteni, amit a Furby figura megjegyez! Zenét hallva a Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-fekete táncra perdül, együtt énekel saját nyelvén (illetve angolul), de leginkább saját, telefonon kikeltett Furby Furblings kicsinyével vagy kicsinyeivel szeret beszélgetni!
A figura szemei LCD kijelzősek, így könnyebb megérteni, épp mire gondol vagy mit mond.
A Furby Boom interaktív plüssfigura rózsaszín-fekete 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza - az elemek behelyezéséhez szükséged lesz egy csillagcsavarhúzóra!
A "Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-fekete" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-fekete

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-fekete

22 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.