Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-sárga

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-sárga
Ismerd meg a Furby interaktív plüssfigurák legújabb generációját, köztük a Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-sárga szörnyecskét! A Furby Boom figurák még inkább szeretik az ingyenes Furby alkalmazást, hiszen rengeteg extra lett beépítve! A Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-sárga segítségével telefonodon, tableteden kis Furby Furblings kicsinyeket tudsz kikelteni tojásokból és szép lassan egy komplett Furby-várost tudsz építeni.
A Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-sárga nagyon igényli a törődést: a telefonos alkalmazás segítségével virtuálisan meg tudod etetni, le tudod fürdetni, és teljesen egyéni személyiséget tudsz neki fejleszteni, amit a Furby figura megjegyez! Zenét hallva a Furby Boom interaktív plüssfigura - rózsaszín-sárga táncra perdül, együtt énekel saját nyelvén (illetve angolul), de leginkább saját, telefonon kikeltett Furby Furblings kicsinyével vagy kicsinyeivel szeret beszélgetni!
A figura szemei LCD kijelzősek, így könnyebb megérteni, épp mire gondol vagy mit mond.
A Furby Boom interaktív plüssfigura rózsaszín-sárga 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza.
A "Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-sárga" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 6 és 14 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
Hasbro
inkább lányoknak
28729
23 790 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Hasbro

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-sárga

Furby Boom interaktív plüss - rózsaszín-sárga

23 790 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.