Furby Hot - Interaktív narancssárga plüssfigura

Furby Hot - Interaktív narancssárga plüssfigura
22 250 Ft
+445 hűségpont ajándékba - Részletek...
Hasbro
24889
2014 nagy visszatérői a Furby interaktív plüssfigurák! A puha, bagolyszerű lények visszatértek, hogy újra mosolyt csaljanak az arcodra. Mindegyik Furby Hot figura külön személyiséggel rendelkezik, hangokra is reagál, illetve hangulata is változhat. A Furby Hot figurák menő punk sérót is hordanak!
A Furby Hot interaktív narancssárga plüssfigura a saját Furby nyelvén (illetve angolul) kommunikál gazdájával. Ha meghallja hangodat, hangulatától függően válaszolni fog neked, idővel kiismerheted, hogy mit szeret és mit nem. Ha zenét hall, azonnal táncolni kezd, ha mellé raksz egy másik Furbyt, akkor érzékelik egymást és saját nyelvükön beszédbe elegyednek egymással. Ha meghúzod a farkincáját, panaszos visításba kezd, viszont ha megcsikized a pocakját, kacajra fakad. A figura szemei LCD kijelzősek, így könnyebb megérteni, épp mire gondol vagy mit mond.
Minden Furby Hot interaktív plüssfigurának egyéni személyiséget fejleszthetsz! Attól függ, hogy tanítod: a figurából lehet egy kedves aranyos szőrmók, vagy akár egy igazi rosszindulatú méregzsák is. Rajtad áll, hogy a Furby Hot interaktív narancssárga plüssfigura hogy fog viselkedni veled és saját Furby társaival!
A 2014-es kiadású Furby Hot interaktív narancssárga plüssfigura okostelefonnal is nevelhető. A letölthető iPhone vagy Android alkalmazásoknak köszönhetően telefonoddal le tudod fordítani furcsa nyelvezetét, a telefonod rögtön megjeleníti hogy mire gondol a szőrmók. Ha például telefonoddal enni adsz neki, a fagyit biztos élvezni fogja, viszont a csípős paprikától hangosan visítani kezd, ráadásul a telefonnal irányítani is tudod.
A Furby Hot interaktív narancssárga plüssfigura 4 db AA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza - az elemek behelyezéséhez szükséged lesz egy csillagcsavarhúzóra! Méretek: 18 x 12 x 20 cm.
A "Furby Hot - Interaktív narancssárga plüssfigura" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 6 és 14 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Hasbro

Furby Hot - Interaktív narancssárga plüssfigura

Furby Hot - Interaktív narancssárga plüssfigura

22 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.