FurReal Friends - Airina interaktív unikornis figura

FurReal Airina egy színváltós, etethető egyszarvú figura, amely könnyen rabul ejti a kislányok szívét. Az egyszarvú színváltós szeme a szivárvány színeiben pompázik, és elárulja a hangulatát is – amikor álmos, a szeme kék; amikor zöld, akkor éhes. Vörös? Kicsit makacs. A sárga szem pedig azt jelenti, hogy boldog. Imádja, ha megsimítják a gyönyörű szárnyait.
A kislányok könnyen boldoggá tehetik kedvencüket, nem kell mást tenni hozzá, csak megetetni a finom csemegével, vagy megnyomni a hátán lévő szívgombot, hogy szárnyait csapkodni kezdje. Egy kis törődés és Aririna lesz a legkedvesebb barátjuk.
A FurReal Friends márkájú "FurReal Friends - Airina interaktív unikornis figura" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 12 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
inkább lányoknak
1-3 nap
75409
7 190 Ft
A "FurReal Friends - Airina interaktív unikornis figura" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. június 28-án, kedden kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. június 28-án, kedden átveheti.

Ajánlott termékek

FurReal Friends - Airina interaktív unikornis figura

FurReal Friends - Airina interaktív unikornis figura

7 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.