FurReal Friends - GoGo 4.0 óriás sétáló plüsskutyus

FurReal Friends - GoGo 4.0 óriás sétáló plüsskutyus
24 490 Ft
+490 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
27701
A GOGO kölyökkutya az játék, mely minden igényt kielégít. Nem csak sétáltathatod, hanem ha megsimogatod a fejét, leül. Emellett, ha beszélsz hozzá, visszaugat és csahol. Képes csóválni a farkát, mozgatni a fejét. Tehát, kimondottan azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik szeretik a kutyákat, de még nem tarthatnak saját, élő kutyust. Ügyelni kell arra hogy a kutya elektromos részeit ne érje nedvesség. A tartós használat érdekében a kutyus lakáson belülii használatra javasolt.
Anyaga: plüss, fém és műanyag
A játék 4 db C bébi-elemmel működik, a csomagolás az elemeket tartalmazza.
Méret: 40 cm.
A FurReal Friends márkájú "FurReal Friends - GoGo 4.0 óriás sétáló plüsskutyus" nevű játék gyártója a Hasbro, főleg 4 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

FurReal Friends

FurReal Friends - GoGo 4.0 óriás sétáló plüsskutyus

FurReal Friends - GoGo 4.0 óriás sétáló plüsskutyus

24 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.