Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék
A Mancs őrjárat futóbiciklivel minden kisfiú vidáman fog sportolni. A futóbicikli segít az egyensúlyérzék kialakításában, így könnyen fog menni a biciklizés is. A futóbicikli stabil fémvázzal rendelkezik, a kormány magassága 51 és 56 cm között, a nyereg magassága pedig 37 és 42 cm között állítható. Maximális terhelhetőség: 27 kg. A kerék mérete: 10-es. A futóbicaj mérete: 73 x 36 x 52 cm.
A "Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék" nevű játék gyártója a Darpéje, főleg 3 és 6 éves kor közötti fiúk számára ajánljuk.
Darpéje
inkább fiúknak
63687
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék
Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

Futóbicikli - Mancs őrjárat, kék

9 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2020. – A játék-webáruház.