Gabi Babaháza - Kitty Tündérkert faháza

21 490 Ft
+430 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
1-3 nap
79089
Keltsétek életre babaházat!
A sorozatból ismert, elvarázsolt Vattacukorfa ihlette ezt a csodás játszóházat, amely világítással, átalakuló lombkoronával, titkos szobával, indás kötélpályával, hintával, figurákkal, kiegészítőkkel és bútordarabokkal is rendelkezik, hogy újrajátszhassák a gyerekek a kalandokat.
Kitty Fairyvel és a 9 cm-es Gabi babával felfedezhetik a kétszintes faházat, a fa lombkoronáját és a mögötte rejtőző játszóteret. Miután felfedezték az összes csodás funkciót, kicsomagolhatják a Dollhouse Delivery babaház-csomagot, ahogy Gabi is tette a sorozatban.
A kerti faház berendezhető a szállítmánnyal: tündér témájú bútorokkal, lengő szirmos székekkel, létrával és a sok-sok kiegészítővel. Egyes elemek a sötétben világítanak! Ha a székek és az asztal is a helyére került, indulhat is a teadélután! A fatörzset elforgatva a kicsik rálelhetnek egy titkos szobára. Kitty Fairy lecsúsztatható a legfelső emeletről a kötélpálya segítségével.
Újabb meglepetésért a gyerekek beszkennelhetik a babaházon található QR-kódot, és feloldhatnak egy különleges jutalmat az ingyenes Gabby's Dollhouse applikációban (elérhető iOS-en és Androidon). Egy vidám, szerepjátékkal teli nap után a fa lombkoronája egyszerűen összecsukható. A házikóban kényelmesen elférnek a babák, kincsek és egyéb kiegészítők.
A "Gabi Babaháza - Kitty Tündérkert faháza" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 6 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A "Gabi Babaháza - Kitty Tündérkert faháza" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2023. március 29-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2023. március 29-én, szerdán átveheti.
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Gabi Babaháza - Kitty Tündérkert faháza

Gabi Babaháza - Kitty Tündérkert faháza

21 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2023. – A játék-webáruház.