KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Gabi babaháza - Pici Doboz művészeti stúdiója

Gabi babaháza - Pici Doboz művészeti stúdiója
9 190 Ft
+184 hűségpont ajándékba - Részletek...
inkább lányoknak
nem rendelhető
82084
Egy szobányi meglepetés!
A Netflixen futó, népszerű Gabi babaháza animációs sorozat kis rajongói most eljátszhatják a legizgalmasabb jeleneteket a Gabi babaháza szobaszettekkel. A készletek a különböző tematikájú szoba mellett egy figurát, bútorokat, meglepetés dobozokat és további kiegészítőket tartalmaznak. A készlet elemei jó minőségű, strapabíró anyagokból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot. A QR-kód beszkennelésével, valamint az ingyenes Gabi babaháza alkalmazás letöltésével különleges jutalmat kaphatnak a boldog tulajdonosok.
Ebben a csomagban Pici Doboz, a kézműveskedni szerető cicus kreatív szobája rejlik óriáskerékkel, tojástartóban rejlő hörcsögökkel és még sok mással.
A játékszett lehetőséget teremt, hogy a gyerekek újrajátsszák az animációs sorozat jeleneteit, de akár újakat is kitalálhatnak, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk, és kommunikációs készégük.
Webáruházunkban további Gabi babaháza játékszettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek felépíthetik az animációs sorozat varázslatos világát - méghozzá otthon, a saját szobájukban.
A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.
A "Gabi babaháza - Pici Doboz művészeti stúdiója" nevű játék gyártója a Spin Master, főleg 3 és 8 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Spin Master

Gabi babaháza - Pici Doboz művészeti stúdiója

Gabi babaháza - Pici Doboz művészeti stúdiója

9 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.