GaGaGu - Csuklócsörgő, 2 db - Majom és panda

GaGaGu - Csuklócsörgő, 2 db - Majom és panda
3 250 Ft
+65 hűségpont ajándékba - Részletek...
GaGaGu
2 éves kor alatt
76493
A GaGaGu csuklócsörgője a legkisebbek több érzékszervét is megmozgatja. Kontrasztos színeivel és mintáival elvarázsolja a babaszemeket. Lágy, kellemes csörgő hangjával a babák hallását is fejleszti. A plüss elemek (majom és panda) meghozzák a gyerekek kedvét a megragadásukra, megfogásukra, ezáltal fejlődik a kicsik finommotorikája, mozgáskoordinációja.
A csörgő a csuklóra csatolható (egy speciális, éles szálak nélküli, könnyen zárható tépőzárral), de használható közönséges csörgőként is, mivel a pánt puha anyagból készült, és nem akadályozza a gyermeket az egész játék kényelmes megragadásában.
A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ezáltal ideális útitárs a séták, utazások során.
A termék kombinálható más GaGaGu termékekkel, melyek webáruházunkban is kaphatók.
Csörgő mérete: 15 x 7 cm
A GaGaGu egy a csecsemőkre gondolva létrehozott márka, multiszenzorikus játékok kollekciója, amelyek támogatják a fejlődést az élet első hónapjaiban, csak a szükséges ingereket szolgáltatva. Lehetővé teszi a gyermeknek a belépést a különböző textúrák, színek, hangok és motorikus kihívások világába. A fekete-fehér színvilág és a karakteres minták serkentik az apróságok látó érzékszervét, az erős színhangsúlyok pedig vonzó elemet jelentenek a valamivel idősebb gyermekek számára is, így a játék a gyermekkel együtt „nő”.
A "GaGaGu - Csuklócsörgő, 2 db - Majom és panda" nevű játék gyártója a GaGaGu, főleg 2 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

GaGaGu - Csuklócsörgő, 2 db - Majom és panda

GaGaGu - Csuklócsörgő, 2 db - Majom és panda

3 250 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.