GaGaGu: Panda mintás játszószőnyeg

14 290 Ft
+286 hűségpont ajándékba - Részletek...
GaGaGu
3 éves kor alatt
1-3 nap
76501
A GaGaGu panda mintás játszószőnyeg a babák több érzékszervét is megmozgatja. Kontrasztos színei és mintái elvarázsolják a babaszemeket, a panda fülei és rózsaszín arcocskái különféle anyagokból készültek, ami változatos tapintási élményt nyújt a kicsiknek. A fülek közepét susogó anyag tölti ki, ami serkenti az apróságok hallásérzékelését.
A szőnyeg bababarát, nem tartalmaz műanyagot, valamint puha és vastag, ami védi a rajta fekvő csöppséget a hideg és kemény aljzattól. Szállítása egyszerű: könnyen összehajtható és tárolható.
A szőnyeg szélein található szövethurkok lehetővé teszik más GaGaGu játékok hozzácsatolását. A plusz elemek mászásra, távoli elemek megragadására ösztönzik a babákat. Webáruházunkban több GaGaGu termék is kapható.
A szőnyeg átmérője: 90 cm
A "GaGaGu: Panda mintás játszószőnyeg" nevű játék gyártója a GaGaGu, főleg 3 éves kor alatti gyermekek számára ajánljuk.
A "GaGaGu: Panda mintás játszószőnyeg" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2022. december 08-án, csütörtökön kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2022. december 08-án, csütörtökön átveheti.

Ajánlott termékek

GaGaGu: Panda mintás játszószőnyeg

GaGaGu: Panda mintás játszószőnyeg

14 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.