Galacsinfutam társasjáték

Galacsinfutam társasjáték
A ganajtúró bogarak élelmet gyűjtenek a kicsinyeiknek. Galacsinjaikat fáradhatatlanul görgetik át az egész erdőn, fel a domb tetejére. Szeretett gyermekeik a völgyben várnak rájuk. Egy apró lökés is elég, és a galacsinok már gurulnak is lefelé a domboldalon, majd megállnak a mélyedésekben. Szélvész, a huncut kis süni nem akar kimaradni a mókából, összegömbölyödik hát, és vadul nekilódul ő is a lejtőn, teljesen szétszórva az útjába akadó galacsinokat. Ki lesz az első, akinek sikerül az összes galacsinját biztonságban célba juttatnia?
Tartozékok: 1 db kerek erdőtábla, 16 db kis galacsin, 1 db nagy süni golyó, 4 db galacsintartó, 4 db lejtő, játékszabály

A "Galacsinfutam társasjáték" nevű játék gyártója a Huch and Friends, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Huch and Friends
29146
6 990 Ft
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Galacsinfutam társasjáték

Galacsinfutam társasjáték

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.