KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Galacsinfutam társasjáték

Galacsinfutam társasjáték
6 990 Ft
+140 hűségpont ajándékba - Részletek...
Huch and Friends
nem rendelhető
29146
A ganajtúró bogarak élelmet gyűjtenek a kicsinyeiknek. Galacsinjaikat fáradhatatlanul görgetik át az egész erdőn, fel a domb tetejére. Szeretett gyermekeik a völgyben várnak rájuk. Egy apró lökés is elég, és a galacsinok már gurulnak is lefelé a domboldalon, majd megállnak a mélyedésekben. Szélvész, a huncut kis süni nem akar kimaradni a mókából, összegömbölyödik hát, és vadul nekilódul ő is a lejtőn, teljesen szétszórva az útjába akadó galacsinokat. Ki lesz az első, akinek sikerül az összes galacsinját biztonságban célba juttatnia?
Tartozékok: 1 db kerek erdőtábla, 16 db kis galacsin, 1 db nagy süni golyó, 4 db galacsintartó, 4 db lejtő, játékszabály

A "Galacsinfutam társasjáték" nevű játék gyártója a Huch and Friends, főleg 5 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galacsinfutam társasjáték

Galacsinfutam társasjáték

6 990 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.