KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Galt - Fólia jelvény készítő készlet

Galt - Fólia jelvény készítő készlet
3 750 Ft
+75 hűségpont ajándékba - Részletek...
Galt
nem rendelhető
82037
Menő kitűzők saját kezűleg!
A Galt fóliajelvény készítő készletével az alkotni vágyó gyerekek dekoratív, színes és vidám jelvényeket készíthetnek maguknak vagy barátaiknak. A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: fólialapok, öntapadós jelvénymatricák, jelvényhátlapok és jelvénytűk. Az elkészítéshez nincs szükség ragasztóra, csupán át kell dörzsölni a fóliát a matrica ragasztórészein, majd ráragasztani a jelvényhátlapra.
A szettel 10 kitűzőt készíthetnek a lurkók.
A készlet fejleszti a gyerekek finommotorikáját, szem-kéz koordinációját és kézügyességét, az elkészült kitűzőket pedig büszkén viselhetik az óvodában vagy az iskolában a kis alkotók.
A "Galt - Fólia jelvény készítő készlet" nevű játék gyártója a Galt, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galt

Galt - Fólia jelvény készítő készlet

Galt - Fólia jelvény készítő készlet

3 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.