KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!
Webáruházunk 2024. június 21. és június 28. között zárva tart!

Galt - Matrica díszítő homokfestő készlet - Állatok

Galt - Matrica díszítő homokfestő készlet - Állatok
2 290 Ft
+46 hűségpont ajándékba - Részletek...
Galt
nem rendelhető
82035
Matricák díszítése homokkal!
A Galt matrica díszítő homokfestő készletével a gyerekek 6 matricát alkothatnak meg. A készletben többféle színű homokot rejtő tasakok találhatók, amelyek segítségével egyedi és megismételhetetlen, állatokat ábrázoló matricákat alkothatnak a kicsik. A szett használata egyszerű: csak le kell szedni a védőfóliát, majd színes homokot önteni a ragadós felületre, amit aztán az ujjacskák segítségével el lehet oszlatni.
Az alkotótevékenység során fejlődik a gyerekek finommotorikája, szépérzéke és kreativitása. Az elkészült homokkal díszített matricák díszíthetik a füzeteket vagy a gyerekszoba bútorait. Nagyszerű időtöltés akár már az ovis korosztálynak is.
A "Galt - Matrica díszítő homokfestő készlet - Állatok" nevű játék gyártója a Galt, főleg 4 és 10 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galt

Galt - Matrica díszítő homokfestő készlet - Állatok

Galt - Matrica díszítő homokfestő készlet - Állatok

2 290 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.