2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Galupy - Meglepetés unikornis figura Swarovski kristályokkal

Galupy - Meglepetés unikornis figura Swarovski kristályokkal
1 750 Ft
+35 hűségpont ajándékba - Részletek...
Craze
inkább lányoknak
nem rendelhető
81662
Tündöklő unikornisok Galupiából!
A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: beülhetnek sütizni, játszhatnak a pillangóházban, vagy csak összefuthatnak a sziget valamelyik pontján egy kis mókázásra.
A Galupy unikornis figura csomagokban egy varázslatos egyszarvú rejlik a 18 összegyűjthető figura közül - viszont hogy melyikük, az meglepetés. A figurák mindegyike színes, 7,5 cm magas, arany színű szarvval és koronával, valamint csillogó szárnyakkal rendelkezik, ráadásul fejdíszük minőségi Swarovski kristállyal díszített. A figurákkal a gyerekek különböző történeteket játszhatnak el, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük.
A figura magassága: 7,5 cm
A termék többféle változatban érhető el. A játék véletlenszerű változatban kerül kiszállításra.
A "Galupy - Meglepetés unikornis figura Swarovski kristályokkal" nevű játék gyártója a Craze, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galupy - Meglepetés unikornis figura Swarovski kristályokkal

Galupy - Meglepetés unikornis figura Swarovski kristályokkal

1 750 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.