KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Galupy - Pillangóház játékszett

Galupy - Pillangóház játékszett
6 850 Ft
+137 hűségpont ajándékba - Részletek...
Craze
inkább lányoknak
nem rendelhető
81664
Bűbájos unikornisotthon pillangókkal!
A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például játszhatnak a Pillangóházban, ahol Nessy él a családjával.
A Pillangóház játékszettel a gyerekek eljátszhatják a varázslatos unikornisotthonban töltött mindennapokat Nessyvel, a csillogó szárnyakkal rendelkező, Swarovsky kristállyal díszített koronát viselő unikornis figurával. Otthonában, az emeletes, pillangósziluettekkel díszített házban minden megtalálható, amiről egy unikornis álmodhat: csillogó kád, kincseket rejtő szekrény, jól felszerelt konyha... Az emeletre való felmenetelt ráadásul egy stílusos lift is segíti, amelynek fel-le mozgatásához a kis tulajdonosoknak csak el kell fordítaniuk a boltívet. A doboz matricákat is rejt, amelyekkel a gyerekek kidíszíthetik a házikót.
A készlet rengeteg történet kitalálására és eljátszására teremt lehetőséget, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
Webáruházunkban további Galupy játékszettek is kaphatók, így ezek összegyűjtésével a kislányok Galupy-birodalma még több játéktérrel bővülhet.
A "Galupy - Pillangóház játékszett" nevű játék gyártója a Craze, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galupy - Pillangóház játékszett

Galupy - Pillangóház játékszett

6 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.