KIÁRUSÍTÁS - BOMBA ÁRAK - Minden rendeléséhez egy ajándékot is adunk!

Galupy - Szépülj velem unikornis játékszett

Galupy - Szépülj velem unikornis játékszett
2 850 Ft
+57 hűségpont ajándékba - Részletek...
Craze
inkább lányoknak
nem rendelhető
81663
Unikornis szépítkezés Galupy-módra!
A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például rendbe szedhetik sörényüket és patáikat a következő unikornis találkozóra.
A Szépülj velem unikornis játékszettel a gyerekek eljátszhatják, ahogy a csomagban rejlő különleges, csillogó szárnyakkal rendelkező és arany színű koronát viselő unikornis figura "kicsípi" magát. A készlet egy rózsaszín fésülködőasztalt és csillogó szépítkezőeszközöket rejt, amelyekkel ripsz-ropsz kicsinosíthatja magát a tündöklő egyszarvú. Az, hogy ezután hová vezet majd az első útja, már a gyerekeken múlik.
A készlet rengeteg történet kitalálására és eljátszására teremt lehetőséget, amely során fejlődik a gyerekek képzelete, fantáziája és kommunikációs készsége.
A figura mérete: kb. 9 x 7,2 cm
A "Galupy - Szépülj velem unikornis játékszett" nevű játék gyártója a Craze, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galupy - Szépülj velem unikornis játékszett

Galupy - Szépülj velem unikornis játékszett

2 850 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.