2024.08.02-ig (szabadság miatt) zárva tartunk. Új rendelést - legkorábban - augusztus 6-án tud átvenni.

Galupy - Unikornisok adventi kalendárium

Galupy - Unikornisok adventi kalendárium
10 190 Ft
+204 hűségpont ajándékba - Részletek...
Craze
inkább lányoknak
nem rendelhető
81786
Varázslatos adventi készülődés a Galupy unikornisokkal!
A szivárványon túl egy csodálatos, patkó alakú szigetcsoport, Galupia terül el, amelynek egyik varázslatos szigete, Elfia különlegesebb a többinél: itt élnek a csillogó arany szarvukról ismert Galupy unikornisok. A dombok, erdők és a kis folyó tarkította szigeten sok-sok kalandban lehet részük a mágikus egyszarvúaknak: például ha elérkezik a tél, készülődhetnek a karácsonyra!
A Galupy adventi naptár garantáltan meséssé varázsolja a kislányok számára az adventi készülődést, hiszen december elsejétől kezdve minden nap egy-egy varázslatos meglepetéssel gazdagodhatnak. A 2 különleges Galupy unikornis figura mellett a kislányok heverőt, fürdőkádat, szánkót, karácsonyfát, kiegészítőket, berendezési tárgyakat és sok-sok matricát találnak, amelyekkel egyedivé varázsolhatják a kis ajándékokat. Mindemellett a doboz egy DIY (azaz csináld magad) koronát is rejt, amellyel a kislányok valódi hercegnőnek érezhetik magukat.
A "Galupy - Unikornisok adventi kalendárium" nevű játék gyártója a Craze, főleg 3 és 10 éves kor közötti lányok számára ajánljuk.
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!
Megosztás

Ajánlott termékek

Galupy - Unikornisok adventi kalendárium

Galupy - Unikornisok adventi kalendárium

10 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary Teya (korábban: SaltPay)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2024. – A játék-webáruház.