Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója

Forgassátok a kockákat, és rakjátok ki belőlük kedvenc képeiteket! Többféleképpen állíthatjátok össze a kockákat, így Chase mindig más módon jelenhet meg előttetek. Az egyik képen büszkén áll rendőrautója mellett, a másikon csillogó jelvényeivel látható kisebb vagy nagyobb alakban, de találtok olyan ábrát is a mágneses építőkockákon, melyekből nagy méretben kizárólag Chase jelvénye rakható ki. Készen álltok egy új küldetésre a Mancs őrjárattal? Chase számára nincs megoldhatatlan feladat! A kicsiknek készülő MagiCube építőkockakészlet 5 elemből áll, kialakításuk strapabíró, könnyedén illeszkednek a kézbe. Chase képe nem válik le, még a legnagyobb akciónak is ellenáll.
A Geomag márkájú "Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója" nevű játékot főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Geomag
1-3 nap
66250
4 490 Ft
A "Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 21-én, szerdán kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 21-én, szerdán átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója
4 490 Ft
KOSÁRBA!Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója

Geomag - MagiCube Mancs őrjárat építő szett - Chase és rendőrautója

4 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.