Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere

A Geomag Magicube mágneses építőkockák lányos szettjében a Mancs őrjárat legszebb pilótájával, Skye-jal találkozhattok. A rózsaszínű építőkockák könnyen kezelhetőek a legkisebbek számára is. A mágneses játék elemeinek minden oldalán akad egy kép, melyekből többféle ábra rakható ki. Forgassátok a kockákat és rakjátok össze kedvenc szereplőiteket! Készen álltok egy új küldetésre? Skye bármilyen váratlan helyzetet megold, tegyétek próbára képességeit! A mágneses építőjáték készlet 5 építőelemből áll, kialakításuk strapabíró, könnyedén illeszkednek a kézbe. Skye képe nem válik le a kockákról, még a legnagyobb akciónak is ellenáll.
A Geomag márkájú "Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere" nevű játékot főleg 3 és 6 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Geomag
1-3 nap
66252
4 490 Ft
A "Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere" nevű játék külső raktáron van. Ha most megrendeli, akkor
  • futárszolgálattal akár már 2021. április 23-án, pénteken kézhez kaphatja.
  • egy Önhöz közeli CsomagPontban akár már 2021. április 23-án, pénteken átveheti.

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere
4 490 Ft
KOSÁRBA!Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere

Geomag MagiCube - Mancs őrjárat építő szett - Skye és helikoptere

4 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.