Geomag Mechanics - Gravity Vertical Motor, 183 db-os

Geomag Mechanics - Gravity Vertical Motor, 183 db-os
Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló, 183 darabos építőjáték szett.
A mágneses végű rudakat csak hozzá kell illeszteni a golyókhoz, és már mehet is a következő rúd. Ezzel a módszerrel szinte bármilyen térbeli alakzatot gyerekjáték megépíteni.
A készlet segítségével a gyerekek egy komplett pályát építhetnek fel, amelyen a golyók különböző trükköket mutatnak be a mágnesesség és a gravitáció segítségével. A Geomag Mechanics Gravity mágneses készlettel a gyerekek egy gravitációs motorhoz hasonlító építményt állíthatnak össze, a tudomány és fizika szerelmeseinek nagyon fog tetszeni ez mérnöki készlet.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
A Geomag márkájú "Geomag Mechanics - Gravity Vertical Motor, 183 db-os" nevű játékot főleg 8 éves kor felettiek számára ajánljuk.
Geomag
8 éves kor fölött
71848
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Geomag Mechanics - Gravity Vertical Motor, 183 db-os

Geomag Mechanics - Gravity Vertical Motor, 183 db-os

13 950 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.