Geomag Rainbow - Szivárvány készlet, 72 db-os

Geomag Rainbow - Szivárvány készlet, 72 db-os
11 190 Ft
+224 hűségpont ajándékba - Részletek...
Geomag
3 éves kor fölött
73434
Nagyon egyszerű, mégis rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő, mágnesességen alapuló, 72 darabos építőjáték szett.
A mágneses végű rudakat csak hozzá kell illeszteni a golyókhoz, és már mehet is a következő rúd. Ezzel a módszerrel szinte bármilyen térbeli alakzatot gyerekjáték megépíteni.
Svájci minőség.
A készlet szögletes és háromszög alakú paneleket is tartalmaz, így az elkészült alakzatokat be is lehet fedni. A gyönyörű, színese elemekkel igazi élmény lesz a játék.
A játék remekül fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, valamint a gyerekek játék közben megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával is.
Csomagolási méret: 5 x 21 x 32 cm
Tartalom: 24 db színes mágnesrúd, 24 db mágnesgolyó, 12 db színes háromszög panel, 10 db színes négyszög panel, 2 db színes ötszög panel.
A Geomag márkájú "Geomag Rainbow - Szivárvány készlet, 72 db-os" nevű játékot főleg 3 éves kor felettiek számára ajánljuk.
A játék már nem rendelhető!
Sajnos, ennek a terméknek forgalmazása megszűnt - vélhetőleg már nem gyártják - így a játékkal kapcsolatban vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, válasszon hasonló termékeink közül!

Ajánlott termékek

Geomag

Geomag Rainbow - Szivárvány készlet, 72 db-os

Geomag Rainbow - Szivárvány készlet, 72 db-os

11 190 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Tájékoztató a hűségpontokról Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL webáruház GLS Hungary SaltPay (korábban: Borgun)
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2022. – A játék-webáruház.