Geomag - Special Edition, 60 darabos

Geomag - Special Edition, 60 darabos
A Geomag szettjeiből bármilyen térbeli alakzatot megalkothatnak a gyerekek. Az építési ötleteket adó útmutató segítséget nyújt, de még jobb, ha a saját fantáziájukra hagyatkoznak! A Geomag használata egyszerű, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Mindössze annyi a feladat, hogy a mágneses rudakat összeillesszük a fémgolyókkal, illetve kiegészítsük az építményeket a panelekkel - a mágnesesség ereje pedig stabilan összetartja alkotásokat.

Tartalom: Engedd szabadjára a képzelet, és valósítsd meg legelképesztőbb ötleteidet a Geomag Panels különleges tűzpiros kiadásával! A készlet 60 elemet tartalmaz, a mágneses rudak piros, a panelek pedig sárga színűek.
A Geomag márkájú "Geomag - Special Edition, 60 darabos" nevű játékot főleg 6 és 12 éves kor közötti gyerekek számára ajánljuk.
Geomag
66209
A játék jelenleg nem rendelhető!
Sajnos ennek a terméknek a beszerzése bizonytalan, ezért nem lehet kosárba tenni, és a vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Kérjük, nézzen vissza néhány héten belül, vagy válasszon hasonló termékeink közül!

Információ

Az alábbi termék bekerült az Ön kosarába.
Geomag - Special Edition, 60 darabos
Geomag - Special Edition, 60 darabos

Geomag - Special Edition, 60 darabos

7 490 Ft
Biztonságos SSL kapcsolat 2009-ben alapított vállalkozás 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt termékeket
Információk
Vásárlási információk Szállítási információk Fizetési információk Garancia, elállási jog Adatkezelési tájékoztató Általános szerződési feltételek (ÁSZF)
Elérhetőségeink
Online ügyfélszolgálat Kapcsolat GYIK Blog
Partnereink
PLAYMOBIL - A film GLS Hungary Borgun
Akár bankkártyával is fizethet!
© Toys.hu Kft. 2009-2021. – A játék-webáruház.